The Dutch & Famous is volwassen geworden

The Dutch & Famous is volwassen geworden

vrijgezellenfeest, groepsuitje of teambuilding - The Dutch & Famous

Daar zit je dan. Als producer van een media bedrijf is het nooit makkelijk. De laatste keer dat ik achter m’n bureau zat om deze tijd (19:00) voor The Dutch & Famous is meer dan 3 jaar geleden geweest. Wat gaat de tijd toch snel. En ik herinner het me nog heel goed. Meer dan 600 groepsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten bediend met het filmuitje concept van The Dutch & Famous. 120kg zwaar en eigenlijk niet heel erg gelukkig. En mijn ongenoegen werd ook doorgegeven aan anderen om mij heen. En dat spijt me nog het meest.

Maar tijden veranderen. We zijn er weer. We mogen weer los. Vanaf 9-9 hebben we groen licht om er weer iets van te maken. En zoals Mr Churchill ooit zei:

“Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.”

En dat is precies hoe ik er naar kijk. Je probeert dingen, je gaat op je bek, je staat op, klopt jezelf af en je pakt het weer op. Gelukkig levert iedere val een aantal mooie lessen en inzichten op en heb ik er deze keer nog iets veel mooiers aan over gehouden. Een mooi gewicht en de liefste vrouw en dochter van de hele wereld.

Samen gaan we het maken.
Never give up!!
Boban Braber
Directeur – The Dutch & Famous

By | 2017-09-22T12:58:49+00:00 September 8th, 2016|Geen categorie|1 Comment

About the Author:

Sinds 2007 ben ik na een reeks van evenementen in de filmwereld gerold. Ik heb mogen meewerken aan een aantal Nationaal bekende producties en heb in filmwedstrijden meermaal prijzen gewonnen met mijn korte films. Sinds 2010 ben ik aan de slag gegaan met het concept wat The Dutch & Famous uitdraagt vanuit een filmmakers gedachte. Dit concept heb ik tot op heden met meer dan 6000 mensen mogen uitvoeren met ontzettend veel plezier.

One Comment

  1. Marcel 9th September 2016 at 5:10 am - Reply

    Leuk! Succes Boban!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.