De nieuwe website is gelanceerd!

De nieuwe website is gelanceerd!

Na 3 jaar niets dan complimenten over onze oude website, vonden wij het toch eens tijd worden voor vernieuwing. Met dank aan mijn goede vriend Jamal van CRDesign mogen we met trots onze nieuwe site presenteren. We zullen ons best doen om nog beter te verwoorden wat een lipdub precies inhoud en waarom dit het ideale vrijgezellenfeest of teambuilding idee is, maar nog beter kun je op de Wall of Fame zien wat een lipdub is.

Veel plezier in ieder geval!

Groeten Boban Braber

The Dutch and Famous

By | 2016-10-28T09:49:02+00:00 January 22nd, 2015|Creative, Design|0 Comments

About the Author:

Sinds 2007 ben ik na een reeks van evenementen in de filmwereld gerold. Ik heb mogen meewerken aan een aantal Nationaal bekende producties en heb in filmwedstrijden meermaal prijzen gewonnen met mijn korte films. Sinds 2010 ben ik aan de slag gegaan met het concept wat The Dutch & Famous uitdraagt vanuit een filmmakers gedachte. Dit concept heb ik tot op heden met meer dan 6000 mensen mogen uitvoeren met ontzettend veel plezier.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.